Light + Building’in Yeni Tarihleri: 27 Eylül – 2 Ekim 2020

Almanya’da yayın yapan GIT SECURITY EMEA dergisinin haberine göre koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen Light + Building 2020’nin yeni tarihleri belli oldu. Light + Building fuarının 27 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Light + Building’in Yeni Tarihleri: 27 Eylül – 2 Ekim 2020
27.02.2020
68
A+
A-

Almanya‘da yayın yapan GIT SECURITY EMEA dergisinin haberine göre koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen Light + Building 2020‘nin yeni tarihleri belli oldu. Light + Building fuarının 27 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ancak henüz fuarın organizasyon şirketi Messe Frankfurt tarafından resmi açıklama yapılmadı.

Pazartesi günü yapılan açıklama ile 8-13 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Light + Building fuarının koronavirüs salgını sebebiyle Eylül ayına ertelendiği duyurulmuştu. Yeni tarih kesinleşmediği için Eylül ortası ile sonu arasında bir tarih işaret edilmişti.

Erteleme kararını izleyen süreçte Uçak biletleri ve otel rezervasyonlarını değiştirmek isteyen katılımcı ve ziyaretçiler, Light + Building sosyal medya hesabını soru yağmuruna tuttu. Buna karşın fuar yetkilileri, en geç hafta sonuna kadar Light + Building‘in yeni tarihinin belirleneceğini ifade etti.

Bugün alman basınında yer alan bazı haberlerde Light + Building‘in yeni tarihi paylaşılmış oldu. Haberlere göre fuar 27 Eylül 2020‘de başlıyor ve 2 Ekim 2020‘de son buluyor. Ancak bu tarihin kesin olmadığını belirtmekte fayda var. Seyahat ve konaklama planlarınız için resmi duyuruyu beklemenizi öneririz.

Diğer bir taraftan fuar yetkilileri tarafından geç alınan erteleme kararı ziyaretçi ve katılımcılar için mağduriyetler yaşanmasına sebep oldu.

Uçak biletleri için sigorta yaptırmayan ziyaretçiler biletlerini iptal edemiyor. Fuar salgın sebebiyle ertelenmesine rağmen Türk Hava Yolları, Almanya’da bir salgın tehdidi olmadığı ve seyahate engel bir durum olmadığını belirterek önceden satın alınmış biletleri iptal etmekten kaçınıyor. Fuar tarihlerinde Frankfurt‘taki otellerin bir çoğu doluluk sebebiyle “iptal edilemez” şeklinde rezervasyon alıyordu. Fuarın erteleme kararını oteller de geçerli bir iptal nedeni olarak görmüyor. Oteller rezervasyon tarih değişikliği için yardımcı olma konusunda istekli ancak yeni tarih resmi olarak açıklanmadığı için ziyaretçiler değişiklik yapamıyor.

Koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen Light + Building‘in yeni tarihlerinin resmi olarak gün içerisinde duyurulması bekleniyor.

Güncelleme (19:20): Light + Building fuarının yeni tarihleri resmi olarak açıklandı. Fuar, 27 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleşecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.