2022 Yılına Kadar LED Armatür Pazarında Yıllık %11 Ciro Artışı Bekleniyor

Strategies Unlimited’ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre; 2022 yılına kadar LED armatür pazarında yıllık %11 ciro artışı öngörülüyor.

2022 Yılına Kadar LED Armatür Pazarında Yıllık %11 Ciro Artışı Bekleniyor
15.05.2016
281
A+
A-

Strategies Unlimited analisti Shonika Vivaj genel aydınlatma pazarı görünümünün LED tabanlı armatürlerde gösterdiği büyümeyi araştırdı.

Hiç şüphesiz ki LED armatürler pazarda kendini göstermeye başladı. Geçtiğimiz yıl küresel ölçekte genel aydınlatma pazarının 59.5 milyar Dolar olduğu, bu tutarın üçte birini LED armatürlerin oluşturduğu belirtildi. Bu LED armatürler için inanılmaz bir ilerleme, çünkü sadece 3 yıl önce LED armatürler %1’den daha az pazar payına sahipti. LED armatürler artık genel aydınlatma alanında daha etkin kabul görmeye başladı. LED armatürlerin 2022 yılına kadar yıllık ortalama %11 büyüme göstereceği tahmin ediyor.

Yukarıdaki görselde bölgelere göre gelir dağılımı da gösterilmektedir. Kuzey Amerika, Batı Avrupa ve Çin’in pastada büyük pay sahibi olduğu görülüyor. LED aydınlatma Çin pazarında büyük ilgi görmektedir. Alternatiflere artan talep ile Çinli şirketler geleneksel aydınlatma üreticilerini LED aydınlatma çözümleri üretmeye zorluyor.

Görsel: STANDARD Products Inc.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.